Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågande

 

 

Berusande sommar

värmer

själen avklädd

 

Naken längtan

bortom

förnuftets bojor

 

Dansande vilt

otämjda

känslorna regerar

 

Allt är intet

nog

djupet beseglar

 

Över detta

kretsar

havsörnen




Fri vers av Donna
Läst 589 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 17:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Över detta

kretsar

havsörnen


Majestätisk avslutning!
2008-01-23

  Jan Linderoth
Du skriver med klar haikukänsla, lätt skissartat och träffsäkert!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Donna