Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här i Bohuslän kallar vi vrakdelar för vraga....


Vraga

 

Titta

sa barnet

där kommer

en halv nånting

och

såg några vrakdelar

komma seglande

Undrar

vad det

en gång

har varit

sa pappan

fundersamt

Det spelar

ingen roll pappa

sa barnet

för jag vet

vad det kan

bli




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 18:45



Bookmark and Share


  Yvonne
Det var att se saken ur ett annat perspektiv. Fyndig dikt.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP