Ibland när jag längtar riktigt mycket efter min man som är död, så händer det att jag ser honom just intill mig....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när jag längtar riktigt mycket efter min man som är död, så händer det att jag ser honom just intill mig.....


Tack för att du kom

T a c k

åh tack

för att du kom

sa jag högt idag

vid lunchen jag åt

du

stod ju

i dörren

och såg ut som

om du tänkte gå in

och sätta dig bredvid

mig

och jag

kände nästan

din doft så ljuvligt

inte

hade jag

väntat mig

att få sällskap

till dagens lunch

tack min

älskade för att

du kom och gjorde

mig så otroligt innerligt

g l a d

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP