Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avklädd




Nakna träd
bekymrar sig inte om

väderlek




Fri vers av Andasin
Läst 769 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-24 13:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Poetisk och innehållsrik
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin