Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en kär vän . . .

 

Ge inte upp
tills du har insett vad du
kan åstadkomma

med ditt hjärtas eldfrö.

Ge från din själ de gömda skatter
som alltid i dig har funnits . . .
om natten, likt en drömvandrare
jag smög in och såg
din ädla själ drömma.
Förverkliga dina drömmar
och låt mig se, även från avstånd
ditt paradis och dig sittandes vid
det svalkande vattenfallet.

Då ska jag vinka från avstånd och
leendes tillmötesgå min väg.

Ge inte upp
förrän du har insett vad du
kan åstadkomma

med ditt hjärtas eldfrö.

Vi vandrar bland främlingar
men blicken ser hjärtevänner.

Ge inte upp min älskade vän . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-24 15:22



Bookmark and Share


  DanSan
******************************

En dikt att ta \"tra la la la\" till sig och älska

\"med ditt hjärtas eldfrö.\" brinnande rad
som säger allt i en kort och koncis rad
som fullbordar en hel text . . .

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

******************************
2008-01-24

  aol
gilla så fint
2008-01-24

  Freeman
Älskar den, orden liksom etsar sig fast i sinnet...underbart!
2008-01-24

  Jack E. Gladh VIP
Genuin känsla som minner mig om Astrid Lindgrens anda.
2008-01-24

  isabel louise
åh så vackert!! vi ska alla vårda våra hjärtans eldfrön :)
2008-01-24

  Maria Zena Viklund
åh vad vackert gör nästan lite ont i hjärtat,

\"med ditt hjärtas eldfrö\"

applåder o bokmärkning!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman