Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting, men ändå något

Jag vände mig om,
tittade och såg...

Jag tänkte en stund,
men allt av betydelse gjorde mig stum...

Varje andetag kändes som en dag...

Varje dag kändes som ett liv...




Fri vers av Michel Sezer
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michel Sezer