Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt vid havet

Havet ligger svart i natt

Det finns monster
under ytan



Frusen mellan vatten och strand


Bara ett steg till







© Anders Bek, 2/4 2004




Fri vers av Anders Bek
Läst 912 gånger
Publicerad 2004-04-02 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek