Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man var den mest jämlika människa jag har träffat. Han var ödmjuk, livsglad och humoristisk. Jag saknar honom oerhört, men han visar mig vägen till ett liv i
min ensamhet. . .



Sådan var min man

En som
inte dömer
andra och inte

är fylld
av avund
och inte heller

missunnsamhet

som
är storsint
och förmår att

glädjas
åt andras
framgångar

men inte talar om vad som är rätt och fel

Sådan
var min man




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 20:32



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Han låter som en mycket bra man!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP