Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt alster. Trygghetens vagga, trygghetens svacka dem är lika förlåtande som upprörande Att ta på sig skor av bly räcker en bit men vägen dit sker aldrig av en slump


Skor av bly


Jag håller upp ett blött finger

Vinden blåser

Jag lyssnar på träden

Att tro vinden sliter i löv-verken är en ignorans

Jag hör orden vagt och öppnar jackan

Kylan är behaglig och smyger under kläderna

Den omfamnar mig och ger mig trygghet

Finner mig ofta vid klipporna numera

Havet spelar sin melodi för mig

Den är som ett barndomsminne

Jag känner för den lika starkt om än starkare

Inser nu att den aldrig spolat bort minnena

Den visar mig klarhet en fokus

Fokus jag behövt

Tänker fortfarande tillbaka förstås

Men idag har jag på mig skor av bly

Jag ler

Har jag funnit det jag söker

Mod, beredskap, trygghet

Jag ställer mig upp på väg att gå

Vinden blåser omkull mig och havet spelar en ny melodi

Den talar för glädjen att dela med någon man håller kär

Ett faktum som kvarstår

Ensamheten

Så spelar den åter sin vanliga melodi

Träden sjunger

Och jag känner nytt mod och hopp

För kärlek att dela tål att väntas på




Fri vers av Fredrik78
Läst 632 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-24 22:01



Bookmark and Share


    Somdu
stabilt
2008-01-24

  Mygg
Otroligt, fenomenalt, jävla bra!!!!!
Du kan du!
Tackar och niger. Bockar också, för den delen
2008-01-24

  Josef Ahl
Fint gillas! :)
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78