Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel visa som kom till mig i höstas och som vägrar ändra form. (Jag har vant mig nu vid är och bär på två ställen:)) Klockren treackords D-dur.


Sången jag tappade bort


I livets djup, i sorgens stråk,
i längtan som jag bär.
Där skapar jag mig levande,
blir allt det som jag är.


Jag älskar skrattet inom mig.
Jag lever, tårar möter mig.
Ser min egen litenhet
och mitt i den, en helighet.


Att trotsa rädslans starka grepp
våga tro att isen bär,
är att bryta mark för kärleken,
lär mig älska den jag är.


Jag älskar skrattet inom mig.
Jag lever, tårar möter mig.
Ser min egen litenhet
och mitt i den, en helighet.


Den röst som alltid funnits där
som säger: \"Jag går med.\",
gör mina ögonblick till evighet.
Mitt liv vävs in i änglars led.


Jag älskar skrattet inom mig.
Jag lever, tårar möter mig.
Ser min egen litenhet
och mitt i den , en helighet.






Övriga genrer av Vågan
Läst 1070 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-02-15 19:03



Bookmark and Share


  Water VIP
Den sången tänker inte jag tappa bort
*bokmärker*
2009-06-22

  Cosmic Johanna
Mycket fin dikt,

bokmärker denna*

Den har djup och glädje inom sig!
2009-03-13

  Mikael Lövkvist
Vilken vacker visa. Grattis!
2009-02-06

  Linnea K
Oh, den tycker jag om! Skulle vilja höra med melodi till. :)
2009-02-04

  Stahninnan
Denna berör mig massor.
Ännu mer när jag vet vem du är och hur mycket kärlek som du bär.
2009-01-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Vågan!

En visa bor i denna text, och jag kan höra den sjunga i mig... Hälsar Fredrik
2008-09-02

  J A Nicander
Våra texter kompletterar varandra så väl, från jagets upplevelse till vi:ets varande i samma sång. Så längtande så fjärran för vissa så nära för andra.
2008-03-05

  Bjarne Nordbö
Om du visste hur den här var för mej med två tända ljus en kopp kaffe utsikt över en åker och hela dagen kvar att vara. Jo du fattar nog. Tack.
2008-02-20

  Albert
tycker om den här
2008-02-18

  thyra
En underbar text som du skrivit här. Att öppna upp och se det viktigaste och ta till sig ger livet möjligheter. Fint skrivit!
2008-02-17

  Larz Gustafsson VIP
I livets djup, i sorgens stråk,
i längtan som jag bär.
Där skapar jag mig levande,
blir allt det som jag är.

GRYMT bra!!
På pricken!!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan