Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är såå trött på er pojkar!

- Hej bruden, vill du ha dig ett knull?

- Nej, för dig är jag inte tillräckligt full.

- Men kom då så super vi lite till!

- Nej jag vill inte ha någon äcklig könsbacill.

- Får jag iaf ta på dina bröst?

- Ha! Som om de skulle vara nån tröst!

- Ursäkta men vad menar du?

- Det är synd att någon är så tragisk som du!

- Äh, du vet inte vad du missar!

- Du, jag vet mycket väl vad jag dissar.




Fri vers av Elin?
Läst 686 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-01-25 00:02



Bookmark and Share


  Moonwater
Får hålla med föregående talare: Där satt den!

Vass och klarsynt, bra jobbat!
2008-06-03

  Carola Zettergren
YEESSSS där satt den!!!!
snyggt poetat!!!
2008-04-06

  Popo
Vissa killar förstår inte ett nej...
2008-02-14

  NågonAnnans
Gillar verkligen denna texten:)
2008-01-26

  © anakreon VIP
En text jag gillar.
Borde läsas
av alla killar.
2008-01-26

  isabel louise
haha.. =) bra skrivet!
2008-01-26

  Josef Ahl
Hahaha
Riktig bra!!! :)
2008-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Det finns tjejer som är precis likadana. Fast naturligtvis på ett mer sublimerat och sofistikerat sätt.
2008-01-26

    Trast
Haha, rolig dialog. Stackare. Undrar hur det hade funkat att vända på rollerna i dialogen...
2008-01-26

  Thurizas
*s* härlig text..jo det finns pojkar och det finns män=)
2008-01-26

  Zeon
Gillade den skarpt, tycker också att många av oss pojkar har ett väldigt sexistiskt och vulgärt beteende. Dock finns det ju på er sida också, fast det märks ju mer på vår sida ute på stan.
2008-01-25

    ej medlem längre
Jag tycker att du är strong som står emot detta respektlösa beteende som en del fåntrattar håller på med!!
kanon!!
2008-01-25

    papillon
Pojkar behöver en vässad skära
för att aningen hut kunna lära.
Kul och vass text!!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?