Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you are always waiting for somebody but you don\'t like yourself och jag vänder mig om i vrede.


ditt svarta svarta hjärta.


och jag hatar
jag hatar det du gör med mig
aldrig
har mina konturer varit så bleka
mitt hjärta svagare
mitt inre
utan vibration


jag hatar
hur du redan söker andra blickar
hur du ligger med allt det
som betydde allra mest


jag hatar
det du gör mot mig
när du inte gör något alls


du har lämnat mig rotlös
hungrande
och jag vill att du ska känna giftet
precis som jag


men du
och ditt svarta svarta hjärta


hade aldrig ett enda slag
som var menat för mig





















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1443 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-25 00:32



Bookmark and Share


  isidore
jag beundrar verkligen dina texter.
2008-08-20

  hurt and broken
Grymt bra text du skrivit här!
Fullav ilska å ålycklig kärlek..
Känns igen!
Bokmärkes!!
2008-02-08

  Louise. J
Hela texten wow. Favvis va;

\"men du
och ditt svarta svarta hjärta


hade aldrig ett enda slag
som var menat för mig\"

Wow säger jag bara. Hur du kan framföra allt i dessa ord. Jag är verkligen chockad. Wow alltså. Applåder i massor..
2008-02-03

  Aisha VIP
....så fulländad!...tycker mycket om!...kram från Aisha
2008-01-29

    livräddaren
det är så lätt att känna igen sig i dina texter, skitbra!
2008-01-26

  ms. r ghazale
bra skrivet, många kan känna igen sig i det du skriver.
bra bra bra bra!
2008-01-26

    ~maria~
att älska någon utan att få ett gensvar, det vi människor kallar olycklig kärlek är en av de hemskaste känslor man kan känna.jag har själv skrivit en liknande dikt för ganska länge sen men jag kan verkligen känna smärtan i varje ord, väldigt bra skrivet!
2008-01-25

  Sanchez VIP
på något sätt känns det som om det där \"hatar\" inte riktigt menas av diktjaget

diktens andemening får mig att tänka på min absoluta favorit, på prince of sorrow - Roy Orbison
2008-01-25

    Plumflower
den här var väldigt ärlig tjejen.
2008-01-25

  Agnes
I regel är det få texter som lyckas understryka budskapet genom upprepningar. Du är ett lysande undantag från den regeln. Och du lyckas inte bara förmedla känslan - utan också intensiteten i bitterheten. Jag är alldeles matt efter att ha läst texten och sällar mig till hyllningskören: Detta är otroligt bra!
2008-01-25

  Матрёшa
Jag älskar, älskar hur du skriver!

\"jag hatar
det du gör mot mig
när du inte gör något alls\" - ja, precis på pricken! shit!

\"men du
och ditt svarta svarta hjärta


hade aldrig ett enda slag
som var menat för mig\" - jag gråter nästan.

Jag älskar förövrigt tempot i din dikt o att den är så arg. den förmedlar en sån energi som bara vrede kan ge bränsle åt. Underbar!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP