Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bijou

hon rör sig mild i brisen kittlas
skjorta slarvigt solen bräckt

katten spinner ifrån magen
välver över allt han håller kärt

blå skräck bor innunder
blå skräck innuti


segerhertiginna storfurstinna
allt han kärar i hennes hand

mjölkar mjölk får kon att råma
vitt är skinnet glassen smält

när han ilar handfat tvätta
trampar snett i kvarglömd skål

raklödder könshår ånger
ligger bredbent glöder ivrigt ifrån munnen

följer könsflykt suckar
röker smeker stillsamt rosen

kommer klädsamt utan märkbarhet
han tvättar skyndsamt käraste

stön hostar drar vant glöden
filter suger åt sig blodet

blå skräck bor innunder
blå skräck innuti




Fri vers av objekt3
Läst 571 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-25 04:01



Bookmark and Share


    Trast
Väldigt vackra ord, som en bortvänd närhet, ett gåttfullt skiffer om den sköna världen.
2009-01-28

  Inkarasilas
Rå, avskalad och tempo tempo för faaaan!
Dunkar huvudet i takt till Speeed, fyj fan så nöjd jag blev, oho!
2008-01-29

  aol
blev berörd
2008-01-28

  Joakim P Udd
eller hur! gåtfull som i infångande och lömsk och full av liv och fara, lätt och sävlig och smygbitsk och pompös och brilljant! ooooh
2008-01-26

    Trast
Gåtfull dikt.
2008-01-25

  Shininkagemusha
Rå och hård men invävt i Savannah formuleringar som nästan, nästan luras.

Tajt och starkt. Jag gillar.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3