Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill vara pingvin

vill flyga under vatten
och älska på is




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 14:27



Bookmark and Share


    Melona
pingviner är snygga djur,
grafiska och så söta

förstår din önskan
tänk att få vara där, bland alla
dessa vackra turkosa och vita isberg...
: )
2009-02-08

  Obnoxious
Byta partner gör dom varje år oxå. Men du, använd pingvinkondom, annars kan du få till uppgift att bära ägget på fötterna och gömma det under feta magen tills dom kläcks :P
2009-02-08

  Trädflickan
Nä usch så kallt att älska på is...Fast vore man pingvin så gillade man kanske det..
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP