Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänder in




besöker tiden
bestulen på ljus
vänder in

troende dagar
lägger sitt pussel

som nystan utan slut
min resa

- i mörkret
känslan av dig




Fri vers av kath
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-25 07:58



Bookmark and Share


  Jesper Kling
Du är nog min nya idol. Avskalat är vägen.
2008-06-21

    vide
tycker om ditt slut. Det kändes oväntat och därför gåtfullt
2008-01-28

  rebecca d
hmmm... bra fångat...även om själva innehållet är sorgligt...men så kan det kännas, en stor tröst för dem som känner igen sig...
2008-01-25

  Andasin
Tänkvärd och vacker.
Tål att läsas om så jag bokmärker!
2008-01-25

    ej medlem längre
Vackert vemod i närvaro!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath