Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och nattregnet trummar på rutan


Klockan tickar

Att skynda långsamt -

är vad jag söker göra

de sista tiderna

av mitt långa liv




Fri vers av vera gade VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-25 09:12

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Insiktsfullt!
2008-08-17

    papillon
Mycken förvärvad klokskap är hopträngd i denna korta text!
Vilken spännvidd denna sajt har!!!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP