Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO

Ta min hand min vän lyssna
följ mig på en tidig morgonvandring
allt tyst och stilla
vi vänder våra ansikten mot solen
vi är de enda denna tidiga morgon
du går bredvid mig
känner din närhet
jag vet att du finns där för mig
både i sorg och iglädje
när tårararna rinner
när jag känner glädje
och leendet finns på mina läppar
jag ser dina fotspår i sanden
jag vet att du är där för mig
och att du är med mig alla dagar
intill tidens ände




Fri vers av anits VIP
Läst 726 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-25 12:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket vacker och fin text!
2015-02-10

  Julio VIP
Mm så himla härlig
2011-02-14

  arja savela
Hittade denna underbara text av dig! Applåd
2010-12-28

  aol
sannerligen så vackert
2009-05-17

  Mr Lindemann VIP
Ren och finstämd
På något sätt får jag en religiös känsla här här då jag läser dikten
Tack för den
2008-09-01

  Ronny Berk
en vacker text med sakral anknytning...sammanfattar hur sorgen samsas med glädjen...
2008-03-27

  Bjarne Nordbö
Att i trygghet vandra. Snyggt.
2008-03-03

  coffe
guld värd...tro är hopp ..vackert..
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som om vi delar samma tro.
Underbar dikt!
2008-01-25

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Dikten känns bra i hjärtat, trygghet och förvissning... Hälsar Fredrik
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP