Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skrika ut


För hela världen
Att jag ska bli mamma
Men tyglas av tanken
Att ännu är det inte säkert
Annu kan saker hända
Och jag kan stå där
Snopen
Och krossad
Åter igen
Men jag vill endå skrika
Att jag har en bebis i min mage




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 16:30



Bookmark and Share


    amorfati
Skönt glädjande ord samtidigt som jag också tycker du fångar osäkerheten, den där ofrånkomliga rädslan.
2008-01-26

  Michaela Dutius
Skrik du!
Det är en underbar sak att ha en bebis i magen.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP