Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döda handlingar och minnen...


Helgonlik


han mor såg

inte

glorian

som

nu

var begravd




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 580 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-25 16:55



Bookmark and Share


  Mygg
Aj, den träffade!!!!
2008-01-25

  Carola Zettergren
Djupt bra!!!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris