Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är dada?


Form ger också mening

Fo la ti reremi
Fo la ti densku

Freeet kapp
Nokk kapp

Filli ram tam
Ratata tam

Swischilli bamsu tàpp

Zeese one wera
Ti kapp an deer

Follstantir




Övriga genrer av Seud P Myno
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 13:49



Bookmark and Share


  farbror zwed
Begrundade denna [besynnerligt] intressanta = ia […]
dikt
ånyo
idag. Term-
en Follstantir är {formellt}
inte (ac) oäven.
Formellt, howdy före [before] innan
emeller-
tid. 17.53 (just) nu – enligt datorn, en
[1] gammal och (något) trött
m a t e m a t i k-
m a s k i n <110/ /111/ /112> p före
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . bamsu tàpp
och one wera – 17.57 {just} nu. @ är
”extra” info. 17.58 [just] nu. Howdy
Seud P Myno – också 1 (en) signatur.
______________________________
2016-04-08

  farbror zwed
bokfeurt eaunyo… follstantir (fr; …)
2011-12-14

  Carola Zettergren
Sant det är det som kallas konst!!!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno