Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ökenvind


Som ett asplöv

Lika lätt börjar jag skaka
Flyger bort till ett annat nu

Som en ökenvind

Slits jag itu till små korn
Jag ändras snabbt
precis som du


Vi är av samma sort
De som glömdes bort
Men jag är tillbaka
och likaså är du
Ska vi förlora oss i varandra
Du kan få bli min spegelbild
och hjälpa mig att leva i detta nu




Fri vers av sleepwalking
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 00:02



Bookmark and Share


  Manal
du har något speciellt, dina ord är såå vackra, lätta och hittar en plats fort
2008-02-15

  SvartaRegndroppar
En fin kärleksförklaring till kärleken
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking