Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda

Jag upprätthåller en plågad värdighet för dig
En sista gnutta.
En pärla som sakta smälter i min hand
Om du skyndar dig hit så kanske jag hinner vilseleda dig en sista gång
Föra bort dig med illusioner nu så sköra att endast natten beviljar dem
Om jag blott kunde läkas en dag igen, redo att älska värdigt

Men jag minns ej längre när solen smekte och inte slog.












Fri vers av Squire
Läst 681 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-01-26 00:30



Bookmark and Share


    Melona
det här var
sällsamt
vackert
och vemodigt...

men det finns styrka i dina rader!

applåd,
berörde mig!
2008-02-12

  Catrin
Ibland blir man så glad när man hittar texter som verkligen berör... det gjorde du. Är kanske inte helt förtjust i dina radbrytning och kanske önskat en annan uppställning av texten men hur som så sitter den rätt i hjärtat. Applåder!!
2008-01-31

    ej medlem längre
...jag upprätthåller... ord som rakar sig in i hjärtat, som talar till mig i det jag är just nu. Du... hur kan du veta?
2008-01-30

  Last Word Spoken
\"Föra bort dig med illusioner nu så sköra att endast natten beviljar dem\"

Förutom hela texten som är grym,
så är denna markerade raden helt magisk,
sagolik. En tillfällig flykt från verkligheten,
så väl beskriven, Toppen!
2008-01-30

  Inkarasilas
Ilar över raderna och läser en gång till, så dunkar jag huvudet i bordet, för du fångar precis, vem fan är du *dunk*
2008-01-28

    Glittra G
Herregud vad vackert. Du har ett väldigt djup i dina texter. Vilka ord. Vilket språk. Jag gillar det. G
2008-01-27

  Markattan
Kännbara, välmålade rader.
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket stark känsla i dina ord! De berör verkligen!
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Grymt stark.
2008-01-27

  Lyckohäxan Enediel
Attans bra poesi!
2008-01-26

    ej medlem längre
Den här är riktigt bra!! Gillar den skapt!:)
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Squire