En av mina bästa vänner visade mig något alldeles extra....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina bästa vänner visade mig något alldeles extra.....


Mina underbara vänner

 

Genom
min sorg
har jag
träffat
en
ny
fantastisk
vän
som betyder

mycket

och när
min trogna
väninna
fick höra
denna
berättelse
blev hon

glad

för vår skull

och i en hast
har jag nu
de två
finaste
vänner

som finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 10:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart Ulla!
Livet tar och Livet ger....väl diktat
2008-01-26

  Yvonne
Kan bara säga Grattis. Gläds så med dig.
2008-01-26

  Rachel Roth
det låter som en riktig vän som finns både i sorg och glädje
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP