Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar och regnar och regnar. Himlens nyanser av grått har överträffat sig själv. . .




Ändlöst regn

 

Regnet
öser
ner

minut
för minut
timme efter

timme

och
jag är
inte det
minsta

påverkad

Inne
är det
varmt
kärleksfotona
av min älskade
ler mot mig

Han
lämnar
mig aldrig

därför
är jag
lycklig

även
när regnet
piskar

dagen

l å n g





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 11:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Skönt att leva i sin bubbla av kärlek när vädret är grått och enahanda.
Väl beskrivet!
2008-01-26

  Hildegun Relefors
Vacker dikt, som ger oss hopp!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP