Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är visserligen lördag idag, men för mig i min ensamhet är alla dagar numera lika. Och det är skönt, eftersom sorgen blir svårare av att känna helgensamheten och påminnas hur mysigt vi hade det tillsammans.


Vardagen lever

 

Nu
har jag
funnit ett

sätt
att överleva
i
min ensamhet

Alla
dagar
blir sig
ganska lika

och
jag är
förnöjsam
efter hundpromenaden
när
även
fåglarna
fått sitt

kanske
en brasa
och
en kanna
kaffe
knäckebröd
med smör

~

Glad hund
nöjd katt
mätta fåglar
en
god bok
till kaffestunden
ett
varmt hus

vad mer kan
en människa

begära




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-26 12:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så vacker- kan se dig där vid brasan med hunden vid fötterna...Bra poetat!
2008-01-26

  Hildegun Relefors
Känner mig ödmjuk inför din insikt!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP