Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetagens deklaration till livet

att andas ut
i en cirkel
linjär
intention

att på en och
samma gång
bli kvar
i upplevelsen

av förångad extas
fylld med (för)väntan
utan klarhet

andas in
bli sårbart
medveten

om rytmen
i den
passionerade
kyssen


från


livets ande(dräkt)










Fri vers av J A Nicander
Läst 694 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-26 19:03



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..
2008-02-04

  Agnes
Den här skulle jag vilja memorera... En stor stjärna på min himmel!
2008-02-01

  Lyckohäxan Enediel
Snygg och talande dikt. Gillar den flytande känslan i orden och ja....bra diktat!
2008-01-27

  Michaela Dutius
Ord som böljar mot cirkelformen- skapar texten
2008-01-26

    Nattviol
mmm..
linjära cirkelandetag
av andetagskyssar..
sårbar passion - som
av livet självt!
en dräkt...
mmmm...
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander