Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En värld av musik


Miranda


Ska aldrig vika mig igen

Jag börjar hitta dig nu
Pusslar ihop bitarna som bildar ditt liv

Andas

Tror jag ser varför du dör när jag tillfogat mig skärsår
Ynka skärsår

Andas

När jag inte ens bryr mig
och för din skull gör jag aldrig om det

Andas

Betydelser vi ger människor och löften
Jag lovar dig

Lovar dig

Andas

Jag talade med din bror igår. Han hävdade att han, oberoende av vad som kommer att hända de kommande månaderna och åren, alltid kommer att älska sin flickvän. Jag vet inte hur många gånger jag sa att han omöjligt kunde veta det, men till sist svarade han något i stil med:
Jag vet att det är omöjligt att tro på om man själv inte har den känslan.

Förstå mig rätt nu, jag vet vad jag känner och att jag vill känna så tills... Om jag kunde säga att jag planerar att älska dig tills jag dör skulle jag säga det, men jag har ingen aning om var jag är om ett år, ens om ett halvår.

Men om jag räknar bort världens oberäknelighet.

Något din person dock inpräntat i mig är jag aldrig vill se dig så trasig.

Andas
Andas

Jag vet inte var jag ska hugga någonstans
När demonerna bor i ditt bröst


Jag är så usel på att skriva fiction.




Fri vers av Delethee
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-26 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delethee