Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miranda

Mina dagar är dina
Dina sekunder är mina

Jag står dig bi i alla väder
Du står mig bi när du är nykter

Och nu talar vi knappast alkohol
Vi talar om dina sömntabletter
Om dina antidepressiva

För vart ömt ord jag ger dig
Får jag en osäker blick från dig
Du frågar om jag säkert vet att jag stannar
Jag säger att jag säkert vet att jag aldrig ska lämna dig
Du frågar om det betyder att jag stannar

Du sluter upp bakom mig
Jag hoppas
Det liknar en omfamning
Jag vill höra att du älskar mig
Du viskar
\"Kan du akta dig lite, mina Paroxetin ligger bredvid dig\"

Vår kärlek är kemisk!

Paroxetin (även salufört under andra namn, se nedan) är ett antidepressivum, selektiv serotoninåterupptagshämmare. Det släpptes 1992 av läkemedelsbolaget GlaxoSmithKline och har därefter blivit ett av de mest ordinerade antidepressiva på marknaden på grund av dess synbara effektivitet i behandling av depression samt olika typer av ångesttillstånd.




Fri vers av Delethee
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-26 17:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fan, du skriver bra. Jag har prövat kemisk kärlek. Inget bra för mej, som kärlek fast med lock på, för mej alltså.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Delethee