Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ändå funnits

 

På vägen hem

 

tankar

idéer

längtan

 Kanske

köpa en ros

bara för att

jag känner för att ge dig den

Komma hem

 

få se dig

just dig

 

smyga in

se dig sitta upptagen

med ryggen mot mig

smyga fram

pussa din nacke

ruffsa till ditt hår lite

höra dig fnittra till

se dig få gåshud

sedan känna dig krypa in

i min famn

krama om dig

 

vaknar upp

inser

hemma väntar

inte du

 

för

DU

finns inte

inte än

inte

kanske

alls

 

det är svårt

kunna

orka

vilja 

När jag inte vet

om

DU

alls kommer att finnas

där

just

där

vi skulle varit

om

Du

ändå funnits




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 18:01



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Högst berörande...så välformulerad och ljuvligt vacker dikt...drömmar, längtan, saknad, vemod...Du skriver med sådan känsla att det är omöjligt att inte påverkas, du är en mästare på att uttrycka dig - tack för att jag fick läsa. Bokmärker denna - den är ett riktigt guldkorn:-)
2009-04-21

    leave
åh gud vad vacker och
den berörde.
och KRAM!
2008-01-30

  NågonAnnans
Vackert! och den dagen kommer fast det kan verka avlägset.
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så jätte-mysig!
Men tänk inte om.. tänk när?
2008-01-26

  Anna Nickolausson
ja sånt vet man aldrig
2008-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Keep dreaming!
Never give up!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP