Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får jag frågan om jag är gift....


Är du gift

 

Är du gift eller

Visst är jag gift men min man

råkar vara död




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 19:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starkt budskap i avskalade ord som stryker under det omutbara
2008-01-26

  korpfjäder
Råkar vara död....
Sant. Tycker om ditt sätt att beskriva känslan.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP