Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge du finns till är jag oövervinnerlig


få mig att falla
i glömska
i dödens depression
jag hittar ändå tillbaka till det som återstår av världens sötma


förstör mina ögon
till endast små gruskorn
jag skulle ändå bli bländad av ljuset av jordens enda verkliga skönhet


genomborra pilar
förinta min hörsel
bortom blodet sipprande längs mina trumhinnor
skulle jag fortfarande kunna urskilja min hjältes ljuva stämma


dränk mig vårdslöst
brutalt
i en mörk vind av ondska
trots det skulle den oändliga godheten fortsätta glöda i mitt hjärta


dräp mig
utan mitt liv skulle min kärlek ändå leva vidare
kärleken till dig






Fri vers av joss
Läst 777 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-26 19:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vacker dikt inbäddad i stark poesi
2008-01-28

    Porslinsdockan
WOWE :)
2008-01-28

  Patrick K
mycket fint skrivet!
2008-01-28

    SchysstaYngve
dagens bästa dikt, definitivt!
2008-01-28

    Miss matched
Gulligt :)
2008-01-27

    ~maria~
åh ja kärleken är underbar..(ibland :/ )
2008-01-27

    Plumflower
tänk om all kärlek vore så. det är väl det man önskar
2008-01-27

  ms. r ghazale
kärlek!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss