Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Du andas ditt där
borta

jag andas mitt
här

mitt i

barnens kväljande krav
med legot i små bitar

Du
andas

jag…

lagade tre mål
med näring
i dem alla

tappade små tankar
längs diskbänkens laminat

smakade tre rätter –
varje dag
ingen var bäst

jag…

längtade,
suktade.
väntade,
hämtade

det de små liven ville ha
det de borde få fått

jag…

var andetag
levnadsblad
i höstfamntag

borta






Fri vers av Poetnissa
Läst 546 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"jag…

var andetag
levnadsblad
i höstfamntag

borta\"

gillar särskílt..
2008-01-27

  Michaela Dutius
En småbarnsmammas längtan anar jag mellan orden-väl skrivet
2008-01-26

    Squire
*rungande applåd*
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa