Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyck Om Mig

Jag kräver inte att du ska falla helt
Men snubbla en aning iallafall...




Fri vers av BoingBoing
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing