Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöänglar

Det ligger en ängel och gråter i snön
nån har lämnat henne där
hennes vingar har nån trampat sönder
och klänningen har nån slitit isär

jag skulle gärna hjälpa henne upp
men det är nåt som hindrar mig
jag lägger mig och viskar i ängelns öra
\"det ordnar sig\"

det ligger änglar och gråter i snön
som alla trampar på
med blödande vingar och trasiga kläder
nu kan de varken flyga eller gå

jag skulle gärna hjälpa dem upp
men mina krafter har börjat att sina
jag ser hur de försvinner
i ett virrvarr av fotspår
och flera av de spåren.... är mina




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 558 gånger
Publicerad 2005-05-26 09:05



Bookmark and Share


  mariann
Har läst den här flera gånger och den är otroligt vacker och skör.
2005-12-06

  Carlita
Din snöängel var oxo fin :)
2005-11-18

  Hans w-art Westlund VIP
jag gillade den här och ska ha den som favorit. behöver jag säga mer...
2005-05-26

    ej medlem längre
Åh, väldigt vacker och bra text, smärtsamt på ngt vis.
2005-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm