Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
peppande dikt för folk med \"störnigar\" och andra problem


Hjärnlös

Att stå där ensam.
Men endå vara bland vänner.
Du vet att du inte är som alla andra.
Du kanske är ensam i din stad.
Fast Du vet att på den stora klippan är ni fler.
Ni kanske inte förstår men jag är en mänsiska.
Med ett troligtvist långt liv att leva.

Men ni med problem vet hur det är att stå där ensam,
ovetande om vilka som du kan lita på.
Du vet inte heller vilka som har ditt problem.




Fri vers av Dennis s
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 17:15



Bookmark and Share


  harriet
Jätte bra Dennis!! Bra skrivet, texten fick mig att fastna rejält. Snyggt. :-) Keep it up boy!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s