Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga tar sig ton och hotar andra om de inte tror som de själva gör. Där har vi roten till religionskrigen. Lite ödmjukhet skulle vara klädsamt, men kan vara en sällsynt egenskap.


Tro som jag

 

Tro som jag annars

får du skylla dig själv på

domedagens dom




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2008-01-27 20:00



Bookmark and Share


    *Zenobia*
sorgligt men sant...
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP