Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanatism

 

Ett enda spår en

enda väg utan hänsyn

och ingen respekt




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-28 00:08



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Hänsyn och respekt är egenskaper som bl a fört mänskligheten framåt. Inte fanatism och hämndlystnad. Kan det vara så att en del människor förväxlar begreppen?
På förekommen anledning undrar jag varför inte hänsyn och respekt = gud.
2008-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Tack gode Gud för fanatism!
Ljumhet är ett kräkmedel.
2008-01-30

  Carola Zettergren
Sant o bra skrivet!!!
2008-01-30

  © anakreon VIP
Hu så förfärligt bra...
2008-01-30

  KristinaE
.. ordet som bär din haikus överskrift är min största rädsla - du beskriver fint med få ord!
2008-01-28

  Hildegun Relefors
Sant och obehagligt!
2008-01-28

  Yvonne
Precis. Stor applåd!
2008-01-28

  Michaela Dutius
Mycket sagt i korta kärnfulla ord
2008-01-28

  SusanneStrömstedt
Ah,träffande!!Bra skrivet! =)
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP