Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hålls vi fågna av våra måsten, krav och borden. Att stanna vi dem är lika oklokt som att hålla fast i människor vilka ständigt gör oss illa. Kanske är det lika svårt att släppa taget om dem också?


Om dåliga vanor

När kinden svider röd
ska jag vända andra sidan till?

Ska jag låtsas förstå
och låta dig göra som du vill?

Säger rasande ifrån
jag har min frihet som ansvar

Hoppet finns i ditt ja
medmänskilghet är ditt gensvar

Vågar se
vad mitt hjärta kan tänka
och snubblar över känslan att leva




Övriga genrer av Meli
Läst 612 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-28 00:19



Bookmark and Share


  papessa
hjärtat tänker inte utan ger dig känslan som du skall leva efter
mycket bra och en stor insikt
2008-02-11

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt klokt!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Meli