Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan du sjöng tyst för dig själv höll jag nästan din hand och såg ner i marken :::: söndagspromenad



vi skulle ta oss bortom tid och rum tillsammans
men bussen åkte inte så långt

så vi fick gå sista biten
till fots




och kylan och vakuumet


kom

plötsligt
nästan oväntat
vi visste inte att det var just där

det kunde ha tagit längre tid
innan vi kunde sväva bort
med fingrarna frusna kring varandra


och våra läppar så hårt tillsammans


a tt luf te n i v å ra lu ng or
ex p a n d e r a de u ta n
n å g on st an s
at t ta vä ä g en





men mina tårar
har lagt sig fint
i kristaller
på dina halvöppna ögon








så jag bryr mig inte längre
inte längre

om varken tiden
eller rummet








för vi är bortom










Fri vers av Herra Huu
Läst 602 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-28 00:29



Bookmark and Share


  isabel louise
underbart vackert :)
2008-01-30

  Mal
Åh så vackert skrivet!
Den grep tag i mig.
2008-01-30

  ramlar
lovely
2008-01-30

    ~maria~
åh vilken otroligt vacker dikt!helt underbart, den tar luften ur mig
2008-01-28

  Gunwale VIP
\"... luften i våra lungor expanderade utan någonstans att ta vägen\": Verkligen träffande! Och snyggt illustrerat genom diverse mellanslag...
2008-01-28

  Michaela Dutius
Berörande och poetisk text
2008-01-28

    SchysstaYngve
jajamensan där satt den!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Herra Huu