Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försmak



solsprickor

och himlen smakar sommar
fast det är


råkall januari




Fri vers av Andasin
Läst 694 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 12:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
och nu har lite mer tid passerat.. och sommaren närmar sig skatan
2008-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är en fabulös känsla.
2008-01-28

  kath
mm, visst är det så det är nu våren begynner ...vilar i sin kalla linda .............
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin