Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När min älskade levde flera år med sin dödsdom, så levde vi så gott vi kunde. Som om döden inte fanns....


Som om döden inte fanns

 

I min älskades

närhet fanns det ingen död

men den kom ändå




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP