Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ofrivilliga ensamhet, livet utan min älskade, är tärande. Jag tränar varje dag, och säger till mig själv "ny dag nya möjligheter". Ibland lyckas jag.


Mot min vilja

 

Att mot sin vilja

leva ett påtvingat liv

tar på krafterna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 13:36



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
ja,ack så tröttsamt.../Kramis
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP