Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tills




som ensamheten avskalad
likt bruten mark
orörd i sin kärna

leker mörkret
smulas orden
ur min mun

tills tiden tystnar
som när du smeker
sårbarheten

den där livet bor




Fri vers av kath
Läst 672 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 14:51



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
..ord smulas ur min mun..
du skriver vackert min vän
2008-03-19

  Rachel Roth
fångad av denna
2008-01-28

    Trast
Fina slutrader i sin enkelhet.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath