Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte ens vem du var, men det spelar ingen roll för det var inte jag som skrev, jag bara höll i pennan


dedikation till....

och det spelar ingen roll

hur många gånger du tittar på spåren han lämnat efter sig

de går inte att suddas ut

och sorgen är fortfarande lika stark

det spelar ingen roll

och hur gärna vi vill spola tillbaka tiden

få honom att köra lite långsammare

är våra önskningar inte tillräckligt starka för att få honom tillbaka

och spåren av bildäck i blöt jord kommer alltid finnas kvar

även om vi bygger berg ovanpå

är de begravda djupt i våra hjärtan




Fri vers av Abandoned
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 12:31



Bookmark and Share


  Anna*
Så sant. Spåren försvinner inte. De bleknar men finns kvar.
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned