Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istället för att släcka ett ljus, tänd ett.



jag gick längst ströget,
det var kallt,
och jag minns att jag tog
fram mina extra par
vantar, och satte på mig
dom över dom andra.
mössan drog jag ner över öronen.

plötsligt såg jag en pojke,
han hade trashiga jeans,
en tunn jacka,
ett par tofflor
och han saknade mössa
& vantar.

utan att tänka, ropade jag på killen.
gav honom vantarna,
men han tackade ändå nej tack.
han sade \'\'Jag var mycket dyster,
för jag saknade skor,
tills jag mötte en man utan fötter\'\'
jag log mot honom,
& solen sken.


den dagen tändes en stjärna på himlen, jag lovar.




Fri vers av Chanel
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-28 19:40



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Wow. Bra!
2008-08-03

  aol
blev så gripen av din godhet
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Chanel