Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever inom mig!

Du lovad mig
Att komma tillbaka...
Men det gjorde du inte
Du dog...

Änn i dag känner jag din närvaro
Även om du inte fanns...
Förstod jag snart
Att du kanske dog i vår värld
Men i min värld...
I mitt hjärta...
Lever du!!




Fri vers av Winx
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 19:48



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Winx