Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerskuld


Ögontomhet
Tystnadsslag
Kraft att sluta leva
När dagar blivit mörkerskräck
när nätter blivit år

Ångesthjärta
Frihetskvävd
Hopp att sluta andas
När tyngda skrik är trygghetsljud
när kampen är för svår

Själens tårar
samvetskvalen
Frid att lämna er
När mörkerlivet tyngt er nog
stillhetshimmel når




Fri vers av Lindah
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-05-26 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah