Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ på villovägar

Slutna ögon
ansiktet mot solen
håret flyger med vinden,
rufsas som strandskogens kronor
susande, berusande.

Själen vilar på lätta vita skyar
flygande hastigt över skogar och blänkande sjöar,
djupnar naturens färger som i lek
låter dem åter lysa
fritt i solens strålar.

Med ett brus
vrider vinden till västan
min själ har vänt tillbaka.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-29 13:42

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Det låter som de upplevelser av flygande man kan ha i sömnen, eller som själens egna utflykter till andra världar som kan förekomma hos schamaner?
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP