Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiter i


i tystnaden
mellan raderna
marginalerna
utdrivna sidorna
misstolkad arrogans
ärlig ignorans




Fri vers av Flodhäst
Läst 375 gånger
Publicerad 2008-01-29 14:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och den där kommateringen och avstavningen som folk tjatar om!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst