Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista farväl

Jag håller om dig en sista gång
Jag kysser dina läppar långsamt
Och viskar jag älskar dig i dina örnon
Jag torkar dina tårar ger dig en sista kram
Och går

Detta är det farväl jag skulle vilja ha
Ett bevis på saknad och sorg
Över min bortgång
Ett bevis på min kärlek till dig
För alltid




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-01-29 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel